Creativity is a gift

Uw mozaïekwens breng ik graag tot uitvoering!leponittwieltang

Wilt u wel iets moois aan de wand maar wilt u zelf niet aan de slag. Ik werk ook in opdracht en maak graag een mozaïek in in uw favoriete kleur of  een originele eye-catcher voor die lege plek aan de muur. Vraag gerust naar de mogelijkheiden ik breng graag uw mozaïekwens tot uitvoering.

oliegesmeerde glassnijder

glasscherven

Hulp bij uw project

Heeft u nog geen, of niet zoveel mozaïekervaring om een mozaïekklus in uw eentje te klaren, dan  help ik u graag op weg. Naast individuele hulp vind ik het ook leuk om een groep te begeleiden die samen een mozaïekwerkstuk willen maken. Voor opdrachten, ideeën of vragen neem gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat we van gedachten kunnen wisselen over de prijs en de mogelijkheden. WhatsApp of

smaltimix

bel naar 06-18869811 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijsindicatie

De prijs van een mozaïek is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals komt het mozaïek binnen of buiten te staan of hangen, voor welke materialen er wordt gekozen, het ontwerp en de grootte. Heeft u belangstelling, dan is het altijd mogelijk een afspraak te maken voor oriënterend gesprek en een vrijblijvende prijsopgave.

 

Projecten en wensen

Zie hieronder een aantal leuke projecten die ik mocht begeleide en die samen met clienten of buurtbewoneners gemaakt zijn.

Amadeus 2019

Bij wijkontmoetings- en activiteitencentrum Amadeus in Den Haag werd ik gevraagd om met buurtbewoners 4 mozaiekpanelen te maken. Ik begeleide op donderdagmiddagen (april/ december2019) een leuke groep wijkbewoners, met en zonder mozaiekervaring, Het was erg leuk om samen de tekeningen zo goed als mogelijk om te zetten in mozaiek. Begin december waren de 4 panelen klaar en heb ik voor de verdere afwerking gezorgd, door ze allemaal te voegen, te omlijst en van ophangsysteem te voorzien.

 

 

 

2017- 2018- 2019  De Hoogt mozaiekbank

        

In de zomer 2017 werd ik door wooninitiatief (begeleid wonen) De Hoogt gevraagd om ze te helpen met hun mozaiekwens het maken van hun mozaiekbank.
De wens was een 2 persoons jungle tuinbank. Begin augustus zijn we gestart met het mozaieken van dieren die de bewoners zelf hadden uitgezocht.
Na hard en secuur werken, kreeg elk kunstwerkje een mooi plaatsje op de bank, moest de achtergrond nog ingevuld worden en kon er  voegen worden.
Het eindresultaat werd een vrolijk geheel.  Het was bijzonder om te ervaren hoe liefdevol het team en de bewoners met elkaar omgaan en samen tot dit mooie en kleurijke eindresultaat gekomen zijn.

  2018 mozaiekpanelen voor op de vijver

 

In het voorjaar van 2018 kreeg ik weer een telefoontje van de Hoogt met de vraag of het mogelijk was om een mozaiek op de vijvermuren te maken.
Er werd gekozen om n 3 panelen van 120*60 en  1 paneel van 60*60 te gaan maken.
Deze keer tekende ik het ontwerp met thema onderwaterleven op de platen.
De mozaieken maakte we op Wediboard  dit is een goede lichte en weersbestendige ondergrond.
Er is weken met veel plezier aan de platen gewerkt en het eindresultaat was voor alle deelnemers weer om trot op te zijn.

Vogelbad 2019

De 3e wens voor de mooie tuin van de Hoogt was een lekker groot vogelbad
We namen daarvoor de 2 hele grote terracotta bloempotten en een waterschaal
Hier was het thema dieren in de lucht iedereen koos een eigen dier om te maken
Ik zorgde zoals bij de vorige projecten voor het voegen en bij dit project voor het aan elkaar maken en verder afwerken van het vogelbad

 

 

Hieronder vind u wat foto's van straatfeestworkshops, zandbakproject Wonnebald, en het naambord van Centraal wonen.
Naast mozaiek geeft ik ook op verzoek ook workshops: Decoupage, Keien beschilderen,  en recycle Art


2017 Keien beschilderen  Straatfeest de Erker

Ook in 2017 mocht ik de workshop op het straatfeest van de Erkers verzorgen. Maar deze keer gingen we grote keien beschilderen.

 

2016 Stoeptegels mozaieken Straatfeest de Erker

Op het straatfeest 2016 mocht ik de creatieve workshop stoeptegel mozaieken verzorgen.


 

 

2015 Nieuwe Naamborden Centraal Wonen.

In 2015 bestond Centraal Wonen 30 jaar. Vanwege dit feit werd er besloten om met bewoners die dit leuk vonden  2 nieuwe gevelnaamborden in mozaiek, 1 met Centraal Wonen en een met Houtwijk, te maken.

 

2014 Kinderboekenweek Atrium Den Haag

Tijdens de kinderboekweek 2014 in het Atrium op het Arabisch paviljoen met diverse kinderen deze 1001-nachtmozaiek gemaakt.

 

2013  Straatfeest Laan van Vredestein

Met bewoners naambordjes en vogelhuisjes mozaieken

 

2012 Zandbak Wonnenbald

Met diverse ouders dieren voor de rand en onderzijde van de zandbak gemozaiekt

 

Restauratie mozaïekbank